SDA-Opava

Spolek Dobrovolných již Abstinentů

Přihlásit se Registrovat

Přihlásit se ke svému účtu

Uživatelské jméno *
Heslo *
Zapamatuj si mě

Vytvořit účet

Pole označená (*) jsou povinná.
Jméno a příjmení *
Uživatelské jméno *
Heslo *
Ověření hesla *
Email *
Ověření Emailu *
Ověřovací kód *

224. Praděd

Seznam článků

082 I přes nepříznivé prognózy počasí se nás na parkovišti před Hubertem v Karlově studánce sešlo 17. Přestože dnešní trasa byla pro většinu z nás dúvěrně známá, jako výšlap jsme ji šli vůbec poprvé a nutno podotknout, že Udolí bílé Opavy se předvedlo v celé své kráse. Na parkovišti jsme se (mírně) posilnili z vlastních zásob (bufet nepochopitelně otvíral až v 10 hodin) a po skupinové foto vyrazili vzhůru. Přestože předchozí dva dny vydatně pršelo, žlutá značka údolím byla s dávkou zdravé opatrnosti schůdná, a tak nebylo nutné použít záložní variantu s modrou značkou. Na vrchol Pradědu dorazili všichni v dobré náladě. Část skupiny se rozhodla pokračovat na Švýcárnu, a ti kdo měli štěstí a měli si kde sednout, zůstali na Pradědu. Po občerstvení a načerpání sil jsme vyrazili na zpáteční cestu na Ovčárnu na autobus. Zákusek a kafe v Karlově studánce byly sladkou tečkou za pěkným dnem.

Fotky zaslali: Víťa Kropka, Zdeněk Nikel a Radim Křižanovský

VÍŤA

  • 003
  • 005
  • 006
  • 011
  • 012
  • 013
  • 014
  • 020
  • 023
  • 026
  • 027
  • 037
  • 039
  • 042
  • 059
  • 063
  • 067
  • 070
  • 079
  • 082
  • 086

ZDENĚK

  • DSCF0912
  • DSCF0915
  • DSCF0917
  • DSCF0918
  • DSCF0919
  • DSCF0920
  • DSCF0921
  • DSCF0922
  • DSCF0924
  • DSCF0929
  • DSCF0930
  • DSCF0932
  • DSCF0934
  • DSCF0939
  • DSCF0940
  • DSCF0944
  • DSCF0950
  • DSCF0952
  • DSCF0955
  • DSCF0956
  • DSCF0957
  • DSCF0959
  • DSCF0962
  • DSCF0964
  • DSCF0966
  • DSCF0968
  • DSCF0973
  • DSCF0974
  • DSCF0976
  • DSCF0977
 

RADIM

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008

Přidat komentář




Anti-spam: je třeba splnit zadání
Real time web analytics, Heat map tracking

Návod na Bakoušův dortNávod na Marlenku

Přečíst návod